Van     oekel Properties

B Afbeelding.png

  Cleaning 

Schoonmaak bedrijf Walcheren

Heeft u het te druk om uw huis of onderneming schoon te houden of heeft u er gewoon geen zin in?  Van Boekel Properties pakt dit graag voor u op. Met ons ervaren personeel maken wij uw huis of uw onderneming volledig schoon. 

Uw ramen schoon houden? geen probleem, Van Boekel Properties maakt uw ramen vanaf buitenaf helemaal schoon. 

Logo small.png

APPLICATIE

Doormiddel van onze slimme applicatie, ziet u precies wanneer en hoelaat er bij u thuis of bij uw onderneming is schoongemaakt. 

ONZE SERVICE 

Nieuwe woonkamer

01

HOME 

Assortiment van Planten

03

GARDEN

Moderne kantoorruimte

02

OFFICE

Ramen wassen

04

Glazenwasser

Privé woning

Van Boekel Properties komt op vaste of flexibele tijden bij u thuis schoonmaken. 

Kantoor​

Vieze bureaus, koffie bekers overal, planten die het eind van de maand niet halen? Geen probleem, Van Boekel Properties, maakt uw onderneming weer helemaal schoon, zodat u netjes uw gasten kan ontvangen en zodat u in een schone werkomgeving aan de slag kunt. 

Tuin

Een tuin is voor Van Boekel Properties geen probleem. Wij doen netjes de planten water geven, knippen waar nodig is en uiteraard dat vervelende onkruid. 

Glazenwasser

De buitenkant van uw ramen wassen, geen probleem voor Van Boekel Propeties. Wij zorgen ervoor dat uw ramen weer helemaal schoon worden. 

Logo small.png

AFSPRAAK MAKEN

Heeft u interesse en bent u benieuwd hoe snel wij van start kunnen gaan bij u? Maak dan nu een afspraak voor een gratis introdructie gesprek 

TARIEVEN

 

Vaste schoonmaakdienst: 

Om een vaste prijs te kunnen bepalen voor uw woning of onderneming, komen wij langs voor een introductie gesprek, waarbij we een afpsraak maken voor een gratis schoonmaak sessie. Bent u tevreden, dan weten wij hoe lang onze schoonmaak(st)er is bezig geweest en kunnen wij een op maat gemaakte offerte maken voor u. 

Ramen wassen: 

Om een vaste prijs te kunnen bepalen voor uw woning of onderneming, hebben we uw adres nodig en de aantal ramen dat schoon gemaakt moet worden. Stuur ons hier onder een mail en wij contacteren u zo snel mogelijk, bellen kan uiteraard ook.

Enkele Schoonmaakdiensten 

 

Prijzen per uur:                        24,99